okładka zastępcza

Podstawy analizy żywności : skrypt do ćwiczeń

Fortuna, Teresa, Juszczak, Lesław, Sobolewska-Zielińska, Joanna, Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków), Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja

Rok wydania: 2001.

Chemia analityczna stosowanie, Żywność badanie., Podręczniki akademickie

Autor
Fortuna, Teresa
Juszczak, Lesław
Sobolewska-Zielińska, Joanna
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków)
Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja
Tytuł
Podstawy analizy żywności : skrypt do ćwiczeń
ISBN
83-86524-62-6
Miejsce wydania
Kraków :
Wydawnictwo
Wydaw. AR,
Rok wydania
2001.
Numer wydania
Wyd. 2 popr.
Objętość
214 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664+63:543:614.3](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Chemia analityczna stosowanie
Żywność badanie.
Podręczniki akademickie
020
%a 8386524626
080
%a 664+63:543:614.3](075.8)
100
%a Fortuna, Teresa
245
%a Podstawy analizy żywności : %b skrypt do ćwiczeń /
250
%a Wyd. 2 popr.
260
%a Kraków : %b Wydaw. AR, %c 2001.
300
%a 214 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.
650
%a Chemia analityczna %x stosowanie
650
%a Żywność %x badanie.
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Juszczak, Lesław
700
%a Sobolewska-Zielińska, Joanna
710
%a Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków)
710
%a Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja
920
%a 83-86524-62-6